Χαίρετε! Είμαι η Πρεζού Πόρνη και δώστε προσοχή γιατί τα λόγια μου είναι έντυπος χρυσός για όλους εσάς τους ασχέτους. Εγώ που λέτε έχω πάει στο Πανεπιστήμιο του Πεζοδρομίου, η σοφία ξεχειλίζει στα λόγια μου γιατί τα έχω δεί όλα.

Μου αρέσει να δίνω γνώση στο συνάνθρωπο, είναι τιμή μου να βοηθάω άλλους να καταλάβουν τον κόσμο γύρω τους. Είναι άδικο όταν οι κουτο-αστοί δεν καταλαβαίνουν τί είναι χόμπι και τί είναι επάγγελμα. Ας το ξεκαθαρίσουμε, αυτός που πίνει μπαφίδια δεν είναι πρεζόνι. Για εμένα είναι μεγάλο παράπτωμα να δίνουμε αυτό τον τίτλο τιμής σε τουρίστες που δεν το αξίζουν. Πρεζόνι είναι αυτός που κάνει ηρωίνη, τέλος. Οι μπούφοι οι αστοί είναι τόσο βυθισμένοι στην άγνοιά τους που χωρίς να το καταλάβουν γίνονται γελοίοι.

Είναι γενικά δύσκολο να βρείς κατανόηση από τους αστούς, είναι τόσο κολλημένοι μεταξύ τιβί και καναπέ που ρουφάνε την άγνοια σαν να ήταν το τελευταίο τσιγάρο που έχουν σε τούτη τη ζωή. Θυμάμαι γύρω στα 18 που έσκασα τον πρώτο μου μπάφο, ήταν τσόκο ούτε καν κανονικό χόρτο και έκανα μια γερή μαστούρα. Ήταν ακόμα τα χρόνια μου αθώα. Το μαύρο είναι walk in the park σε σχέση με την πρέζα. Τα δεδομένα είναι μπροστά σας, αν κόψεις το μπάφο δεν έχεις συμπτώματα σωματικής εξάρτησης, κανείς δεν ξερνάει, κανείς δεν πονά, κανείς δεν ιδρώνει με το κρύο και τουρτουρίζει με τη ζέστη όταν κόψει μαχαίρι το μπάφο. Οι γιατροί το λένε αυτό σωματική εξάρτιση. Δεν θα δώσει κανείς μεθαδόνη σε έναν αδερφό που έκοψε το χόρτο, δεν τη χρειάζεται.

Είναι μεγάλο λούκι η πρέζα, ξέρω, τα έχω ζήσει. Θα έμενα με χαρά μόνο στο μπάφο και δεν θα ξεκίναγα να τρυπιέμαι αν το καημένο το χόρτο μου την έσκαγε τόσο δυνατά όσο η πρέζα. Δεν έχω αποφασίσει που ανήκει η σκόνη -κοινώς κόκα- στο φάσμα μεταξύ μπάφου και ηρωίνης. Υπάρχει και το σίσα που δεν το ακουμπάω ακόμα κι αν ήταν δωρεάν.

Μπορείς να πίνεις μαύρο όλη σου τη ζωή και δεν θα σου πέσουν τα δόντια, δεν θα χάσεις το μέτρημα του χρόνου. Για το σώμα σου είναι το ίδιο με ένα τσιγάρο, απλά καπνίζεις χορταράκι του θεού. Μακάρι να είμαστε σαν το Καναδά, εκεί προσφάτως το χόρτο είναι νόμιμο. Άν είχα ποτέ παιδιά θα τα άφηνα άνετα να κάνουν μπάφο από μια ηλικία και μετά, είναι καλή εισαγωγή στο χώρο των ουσιών και ταυτόχρονα άκακο. Μακάρι να είχα μείνει και εγώ μόνο εκεί, αλλά η γαμημένη ηρωίνη είναι γλυκιά και εγώ έχω στερηθεί τα γλυκά, τουλάχιστον έτσι λέει ο επιδημιολόγος μου, είμαι και οροθετικιά, μαντέψτε, όσο και να γυρνάει ο μπάφος ΧΙΒ δεν κολλάς.

Σκάστε τα ρε μαλάκες τα τσιγαριλίκια άφοβα, είναι χορταράκι του θεού, όλη η χώρα να γίνει τεκές δώστε και στο συνάνθρωπο μια τζούρα και τα λέμε στον επόμενο τόνο.