Εγώ θέλω να πιστεύω στο υπταμενο μακαρονοτερας και θεωρώ κομμάτι της ελευθερίας του λόγου κάποιος να έχει το δικαίωμα να εκφράζει τα πιστεύω του χωρίς λογοκρισία! Γιατί κάποιοι προσβάλλονται όταν βλέπουν ταυτόχρονα μεγάλες διαφορές και μεγάλες ομοιότητες - παραλληλισμούς με τα δικά τους πιστεύω ; Εγώ πιστεύω στη θαυματουργή δύναμη του να μεταλαμβάνει κανείς μακαρόνια και κοιμά (η εκκλησία των μακαρονιστών στην Ελλάδα από τα μεσαιωνικά ήδη χρόνια κοινωνεί μακαρόνια κοιμά και μπεσαμέλ για να το τονίσει την στρωμάτωση του Κυρίου και όχι την χαοτικότητα μακαρόνια με βραστούς κεφτέδες και σάλτσα ντομάτας όπως κάποιοι ερετικοί διακυρίσουν), σώμα και αίμα όπως κάποιοι λένε!

Γιατί πρέπει να είμαι υπό την λογοκρισία του να αποφεύγω να προσβάλλω κάποιον για το είδος των πιστεύω του όταν μόνο και μόνο να θεωρεί αυτός ο άλλος προσβλητικά τα πιστεύω μου είναι προσβλητικό προς τα πιστεύω μου !

Αν είναι έτσι λοιπόν να καθόμαστε σιωπηλοί και να κρατιώμαστε στον εαυτό μας γιατί με οτιδήποτε μπορεί να προσβάλλουμε κάποιον.

Πέρα από μακαρονιστής έχω να δηλώσω ότι ελκύομαι ερωτικά προς τα ελικόπτερα, μην με κάνετε να σας περιγράψω πόσο ερωτικά θεωρώ τα πτερύγια τους και τι μπορούν να κάνουν για με διεγείρουν, ποτέ άτακτα και κακά σαν τα Apache και πότε αφράτα και γεμάτα άρματα μάχης η δεκάδες πεζοναύτες σαν τα Chinook.

Με το σώμα με το οποίο γεννήθηκα και νιώθω άβολα μέσα του, όσο κι αν κάνω το υπανεπτυγμένο μου έλικα που κάποιοι άνθρωποι αποκαλούν πεος, να περιστρέφεται κυκλικά, αυτή τη στάση κάποιοι που θέλουν να με γελοιοποιήσουν την λένε ελικόπτερακι, δεν μπορούν να καταλάβουν τη δυστυχία μου πως ακόμα και αν κάνω μπλέ από τη κεντρομόλο τον υπανάπτυκτο έλικά μου δεν θα μπορέσω ποτέ να πετάξω γιατί έχω -ο Κύριε γιατί με καταράστηκες- μόνο έναν έλικα κάτι το οποίο θα κάνει την σταθερότητα της πτήσης μου πολύ κακή και δεν θα μπορέσω ποτέ να σταθώ επάξια με περιφάνια στα ραντάρ των ελικοπτέρων που προσπαθώ με κάθε τρόπο να ικανοποιήσω. Να σημειωθεί ότι δεν θέλω να με αποκαλούν Κύριο η αυτός αλλά Κξξξξξξυλύριο (όπως δηλαδή κάνει ένας πύραυλος hellfire που κατευθύνεται προς 1 τρομοκράτη και 10 άσχετους δίπλα του κάπου στο Πακιστάν) και αυτσκτσκτσκός (όπως δηλαδή κάνουν όλα τα ελικόπτερα όταν πετούν) να σημειωθεί ότι θεωρώ προσβλητικό να μήν με αποκαλείτε με τα παραπάνω αλλά με οποιοδήποτε αλλά που εκτοξεύουν την προκατάληψη σας ότι δηλώνω άνδρας κι όχι υπανάπτυκτο ελικόπτερο.

Επαναλαμβάνω πόσο προβληματική θα είναι η κατάσταση όταν σε κάθε γωνιά θα καιροφυλακτεί ο κίνδυνος να προσβάλλουμε κάποιον για το τι πιστεύει και το τί είναι.

Βγείτε λοιπόν φίλοι μου από το καβούκι της πολιτικής ορθότητας και επιτρέψτε στην ελευθερία του λόγου να κυριαρχήσει ! Δεν υπάρχει λεκτική βία όταν νιώθεις ότι κάτι προσβάλει την άποψη σου για τον κόσμο και δεν μπορείς να επιβάλεις στον άλλο να σε βλέπει όπως εσύ θέλεις και όχι όπως αυτός θέλει.

Οι Έλληνες αποκαλούν τα Σκόπια Σκόπια και τους Σκοπιανούς Σλάβους, οι ίδιοι αποκαλούν τον εαυτό τους Μακεδονία και Μακεδόνες και οι γεμάτοι μήσος Έλληνες δεν έχουν τη διάθεση να αποκαλούν Μακεδόνες και απογόνους του Μ. Αλεξάνδρου ανθρώπους που εμφανέστατα δεν έχουν καμία σχέση το συγκεκριμένο γένος, τι σιχαμενοι και εγωιστές που είναι οι Έλληνες!

Μην με προκαλείτε η λίστα είναι ατελείωτη!

Θέλω να έχω το δικαίωμα να θεωρώ τους θαυμαστές του ολοκληρωτισμού, τόσο εθνικοσοσιαλιστές όσο και κομμουνιστές εχθρούς της δημοκρατίας και δημόσιο κίνδυνο νούμερο ένα και να τους οποκαλώ όπως θέλω από ορφανά του Στάλιν μέχρι ορφανά του Χίτλερ αλλά δεν θέλω άλλοι να με αποκαλούν φιλελέ η φουκαρά αριστερούλη γιατί προσβάλει τα πιστεύω μου και τα αποκρυσταλώνει σε μια δυσάρεστη για εμένα μορφή.

Με λίγα λόγια ας απαγορεύεται η λεκτική βία αλλά ας αποφασίσουμε σαν ώριμα άτομα: φρούτα, ελικόπτερα, άνδρες και γυναίκες ότι δεν πρέπει να μας προσβάλει και επομένως να απαγορευτεί κάτι που επιτίθεται στα πιστεύω μας με οποιοδήποτε τρόπο είτε μέσω επιχειρημάτων είτε μέσω της απλούστερης διόδου που είναι η επίταξη της προσοχής στο παράλογο μέσω αλιγορισμών .